lasit 010 581 2211 virkblad@virkblad.fi
renkaat 0440-898444 Renkaat/vanteet Tom Holmström
Ojamonharjuntie 6, LOHJA

Tuulilasit

Virkblad on vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasivaurioiden tarkastaja. Meiltä saat kaikki tuulilasipalvelut ja uuden tuulilasin asennuksen jopa samalle päivälle!

Kun tuulilasissa on vaurio, se pyritään aina ensisijaisesti korjaamaan, sillä se on asiakkaalle nopeampi ja edullisempi toimenpide. Vauriot tuulilasissa vaikuttavat ajoturvallisuuteen, siksi pienetkin kiveniskemät kannattaa korjata ajoissa, ennen kuin ne leviävät isoiksi halkeamiksi ja vaikuttavat täten ajoturvallisuuteen. Pieni reikä on vielä helppo ja nopea korjata, ja toimenpiteen jälkeen auton tuulilasi on yhtä vahva kuin uusi! Pääsääntöisesti korjaus voidaan suorittaa, kun tuulilasivaurio on niin sanottu tähti, häränsilmä, mehiläispiikki tai niiden yhdistelmä.

Jos vaurio on sellainen, että korjaus ei onnistu, tuulilasi vaihdetaan. Arvioimme paikan päällä tuulilasin korjaus- tai vaihtotarpeen. Jos sinulla on autolasivakuutus, yleensä saat tuulilasin korjauksen maksutta. Tuulilasin korjaukset tehdään ammattitaidolla kunnollisilla välineillä!

Lasin vaurioituessa tee näin:
A. Kiinnitä vauriokohtaan välittömästi teippi. Se estää lian pääsyn vauriokohtaan. Älä pese tai puhdista vauriokohtaa itse millään tavoin. Lasinpesuneste tai lika vauriokohdassa vaikeuttaa korjaamista ja huonontaa lopputulosta.

B. Käännä auton lämmityslaitteen puhallus poispäin tuulilasista. Lämpö laajentaa vauriota. Vältä ylipäänsä suuria lämmönvaihteluja.

C. Ota pikaisesti yhteys Virkbladiin  ja sovi korjausaika. Usein korjaus voidaan suorittaa samantien.

Teemme tuulilasien vaihtojen lisäksi myös kaikenmerkkisten autojen sivu- ja takalasien vaihdot ammattitaidolla.

tuulilasi_pilkington

 

Pilkingtonin laseista lisää sivuilla http://www.pilkington.com/fi-fi/fi